FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam benut eigen netwerk mogelijk en haalt Reading-speler naar Feyenoord’

In navolging van het binnenhalen van Luciano Narsingh wil Feyenoord verder. En daarvoor wil trainer Jaap Stam mogenlijk zijn eigen netwerk gaan inzetten. Hij kijkt vooral naar versterking op het middenveld en er zou zomaar een oude bekende kunnen worden gehaald.

Volgens het Twitter-account RFC iNews is Stam zeer gecharmeerd van de 23-jarige Liam Kelly. Als manager van Reading werkte de Nederlander samen met de middenvelder. Het is niet duidelijk of er op dit moment ook sprake is van serieuze interesse.

Duidelijk is wel dat Feyenoord moet opschieten, mocht het zich willen versterken met Kelly. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een transfer en Luton Town zou hem graag op huurbasis willen inlijven, zo weet journalist Courtney Friday van de Reading Chronicle.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *