BREAKING: ‘Feyenoord heeft opvolger van Vilhena al medisch gekeurd’

In navolging van Luciano Narsingh heeft Feyenoord ook aanwinst nummer twee al bijna binnen. Het medium VTBL weet namelijk te melden dat Liam Kelly (23) naar de Kuip toe komt. Hij is een speler uit het netwerk van Jaap Stam die hem nog kent van zijn periode bij het Engelse Reading.

Luton Town wilde hem ook maar al te graag hebben, maar wordt dus afgewimpeld. Kelly is een redelijk agressief spelende middenvelder, die echter ook beschikt over de nodige voetbalkwaliteiten, en moet Tonny Vilhena dus gaan opvolgen. De international van het Nederlands elftal werd voor 9 miljoen euro verkocht aan het Russische FK Krasnodar.

Gisteren vertelde Stam al over Kelly: “Dat is een jongen die technisch verfijnd is. Hij is goed in zijn passing en in positie kiezen. Hij kan het spel versnellen, maar ook vertragen. Als hij komt is hij ‘één van de’. Hij zal zich waar moeten maken, maar het is wel iemand die de selectie kan versterken.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!