FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jaap Stam heeft een enorme fout gemaakt bij Feyenoord’

Gisteren werd bekend dat Feyenoord Luciano Narsingh overneemt op transfervrije basis van Swansea City. Volgens Johan Derksen gaan de Rotterdammers hiermee in de fout. De televisiepersoonlijkheid stelt bovendien dat hij medelijden heeft met oefenmeester Jaap Stam.

Derksen stelt: “Van Feyenoord verwacht ik niets, want geld om jongens te halen die Feyenoord versterken is er niet. Dan krijg je dus heel veel jeugdspelers en dat is hartstikke positief, dat is een paar jaar geleden ook zo geweest, en die blijken dan goed genoeg, maar je wordt er geen kampioen mee. Ze worden wel beter gedurende zo’n jaar en later kun je cashen, dus die ontwikkeling is niet slecht. Ik heb alleen een beetje medelijden met Jaap Stam…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *