FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax wil Renato Tapia overnemen van Feyenoord’

Een bizar gerucht vandaag in de media. Ajax zou namelijk een poging willen ondernemen om Renato Tapia over te nemen van aartsrivaal Feyenoord. Dit weet het Peruviaanse medium El Futbolero te melden.

Het is alleszins een zekerheidje dat de international van het nationale team van Peru en dus verliezend finalist van de Copa América uit De Kuip gaat vertrekken. Feyenoord betaalde enkele miljoenen euro’s voor de controleur aan FC Twente, maar in Rotterdam-Zuid wist hij de hoge verwachtingen nooit waar te maken en in de afgelopen seizoenshelft werd Tapia al aan Willem II uitgeleend.

Volgens journalist Martín Chu Li ligt het Russische Lokomotiv Moskou momenteel op poleposition om de hoofdrolspeler van Feyenoord over te nemen. Naar verluidt moet Tapia ongeveer 3 miljoen euro kosten, maar dat is geen probleem voor de club uit de Premjer-Liga. Een transfer naar Ajax lijkt wel heel onwaarschijnlijk en is bijna zeker een verzinsel. De Amsterdammers beschikken immers over Lasse Schöne, Carel Eiting, Daley Blind en aanwinst Razvan Marin, die allen op de nummer zes-positie kunnen spelen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *