‘Renato Tapia wil Feyenoord om opvallende reden niet verlaten’

Renato Tapia is niet van plan om Feyenoord te verlaten. Er is interesse voor hem vanuit Rusland waar hij veel meer kan gaan verdienen bij Lokomotiv Moskou maar daar ziet de Peruviaan niets in. De middenvelder lijkt een opvallend plannetje te hebben.

Feyenoord-watcher Sinclair Bischop schrijft op Twitter: “Wat ik begrepen heb is dat Renato Tapia binnenkort in aanmerking komt voor een Nederlands paspoort en daarom nu en afgelopen winter (Willem II) in Nederland wil blijven. Met een Nederlands paspoort is het makkelijker bij een Europese club te tekenen.”

De grote vraag is nu waartoe dit gaat leiden. Feyenoord wil namelijk af van de Peruviaan en heeft ingezet op een definitief vertrek van Tapia.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!