FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord bezorgt Jaap Stam direct cruciale opdracht

Er is Feyenoord veel aan gelegen om zich dit seizoen te plaatsen voor Europees voetbal Vorig seizoen gingen ze eruit tegen Trencin en de gevolgen waren groot. Werk aan de winkel dus voor trainer Jaap Stam.

De website FR12 schrijft: “Voor Feyenoord is dat van cruciaal belang, niet alleen financieel, maar ook qua coëfficiënt. Feyenoord bezet momenteel de 71e positie op de UEFA ranglijst. Mede door de resultaten uit seizoen 2014/15 (9000 punten) staat Feyenoord nu op een totaal van 22.000 punten.”

“Na dit seizoen vervallen die punten echter dus is het voor Feyenoord cruciaal om de poulefase te halen om een geplaatste status bij lotingen in de toekomst te behouden.” Er zijn respectievelijk 1000 en 1500 punten te verdienen in de twee voorrondes die Feyenoord moet afwerken. Ook in het hoofdtoernooi zijn de nodige punten te verzamelen, alleen al 2000 per zege in de groepsfase.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *