FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robin van Persie bereikt akkoord met nieuwe werkgever’

Robin van Persie heeft een nieuwe baan te pakken. De gestopte voetballer gaat aan de gang als analist bij BT Sport. Dit weet het medium The Mirror te melden.

Van Persie en de voetbalzender hebben inmiddels een akkoord bereikt. De Engelse aanbieder heeft de oud-Feyenoorder kunnen overtuigen met een prachtig pakket, waaronder de Premier League en de Champions League. Daarnaast zijn iconische namen als Gary Lineker, Rio Ferdinand, Michael Owen, Steve McManaman en Glenn Hoddle al verbonden aan BT Sport.

Van Persie gaat mogelijk deel uitmaken van het vaste analistenteam. De Rotterdammer (35) liet afgelopen seizoen al weten open te staan voor een carrière als voetbalanalist. Ook Feyenoord wilde hem in een nader te bepalen functie aannemen, maar dat was naar eigen zeggen nog te vroeg. Van Persie wil meer tijd reserveren voor zijn gezin.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *