‘Renato Tapia kan megacontract tekenen in Rusland maar kiest voor Feyenoord’

Het Russische Lokomotiv Moskou wil zich graag versterken met Renato Tapia maar de speler zelf voelt weinig voor een overgang. Dit weet het medium Voetbal International te melden.

Het medium schrijft: “De beslissing van Tapia is een flinke tegenvaller voor Feyenoords technisch directeur Sjaak Troost, die zich deze donderdag na flinke vertraging meldde in het trainingskamp van de club in het Oostenrijkse Scheffau am Wilden Kaiser. Tapia, die vorige week met Peru nog de finale speelde van de Copa América, komt niet langer voor in de plannen van de club.”

“Een vertrek van de speler zou bovendien wat ruimte creëren in het salarisbudget. Tapia zelf kan in Moskou ook vele malen meer verdienen dan bij Feyenoord, maar liet de club weten na zijn vakantie gewoon terug te zullen keren op trainingscomplex 1908”, aldus VI.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!