FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet flink gaan betalen voor volgende aanwinst’

Volgens clubwatcher Dennis van Eersel is de selectie van Feyenoord nog niet voldoende en denkt hij dat er nog minimaal twee spelers bij moeten gaan komen. Zo vindt hij dat er een nieuwe rechtsback nodig is. Op de website van RTV Rijnmond vertelt hij: “Het is te dun bezaaid nu. Je hebt St. Juste die daar kan spelen en Nieuwkoop is nu ook weer geblesseerd geraakt. Dus als je een rechtsback erbij neemt, dan kan St. Juste ook centraal opgesteld worden: Stam heeft dat ergens wel in zijn hoofd zitten.”

Een hereniging bij Feyenoord is een serieuze optie. “Janmaat wordt genoemd, maar heeft een contract bij Watford en speelt daar veel. Dan zal Feyenoord diep in de buidel moeten tasten. Hij wil zelf heel graag terug naar Nederland, maar dat is echt zo’n transfer die in de laatste week gaat rondkomen. Je kan ook niet zonder, dus misschien gaat Feyenoord nog schakelen naar een ander.”

Formule1
Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Ook de spitspositie heeft volgens Van Eersel prioriteit. “Feyenoord zit heel erg dun in de spitsen, dus zal Naoufal Bannis er voorlopig er nog wel bijblijven. Ze hebben anders alleen Jörgensen en Vente. En we weten van die eerste hoe blessuregevoelig hij is geweest.” Wel is Jörgensen de eerste optie. “Dat haalt veel opties weg, want spelers moeten dat ook maar willen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *