FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord neemt duidelijk standpunt in over Steven Berghuis’

Het blijft onrustig rondom Feyenoord-speler Steven Berghuis. Hij heeft een doorlopend contract in Rotterdam maar toch sluit hij een eventuele transfer naar PSV niet uit.

Clubwatcher Dennis van Eersel vertelt bij RTV Rijnmond: “Dat gaat pas concreet worden als Bergwijn, Lozano of allebei vertrokken zijn en het geld ook binnen is. Berghuis staat er zelf wel open voor, al moeten we het zelf een beetje invullen aangezien hijzelf geen interviews wil geven.”

Formule1
Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

Van Eersel vervolgt: “Hij heeft er eentje aan Feyenoord TV gegeven, waarin hij zei dat hij niet weet waar zijn toekomst ligt. Een beetje vreemd op je eigen clubkanaal voor een speler met nog een tweejarig contract, zoals Stam ook zei. Hoe erg Feyenoord hem aan dat contract gaat houden? Best wel behoorlijk.”

De clubwatcher denkt aan een ‘hoge transfersom’. “Tussen de 15 en 20 miljoen euro? Twee jaar contract, misschien wel de belangrijkste speler nu Van Persie weg is en je komt steeds verder in de voorbereiding. Waarom niet? Als ze hem echt willen hebben en hij wil het ook, dan maar voor de hoofdprijs.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *