FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jaap Stam laat Feyenoord-spelers vroeg opstaan

Feyenoord-trainer Jaap Stam laat zijn spelers vroeg opstaan. Dagelijks begint hij al om 08.15uur met looptrainingen.

In een interview met het Algemeen Dagblad spreekt Stam over zijn ‘no-nonsenseaanpak’. “Als ik ze om 6.15 had willen laten starten? Dan hadden ze er ook gestaan”, aldus Stam over de looptrainingen in de vroege ochtend. “Vetverbrandingsloopjes zijn het, niet meer en niet minder. Deed ik als speler bij PSV al.”

Op het trainingskamp van Feyenoord heeft Stam geen geheimen voor de meegereisde supporters én media. “De Engelse pers, dat was andere koek. Ik ging in Manchester een keer met mijn vrouw Ellis naar de bioscoop”, memoreert de trainer.

Formule1
Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!

“Na de film kochten we een grote zak snoep voor de kinderen. Had die gozer achter de toonbank meteen de pers gebeld en gezegd dat ik dat snoep tijdens de film al had. Ze hadden zelfs berekend dat ik om de vijf seconden een snoepje had gegeten om die zak op te krijgen. Zo werkten die gasten daar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *