FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Jens Toornstra kandidaat bij Feyenoord: “Zou het een eer vinden”

Jens Toornstra is dit seizoen kandidaat om de aanvoerdersband te dragen bij Feyenoord. Toch is de middenvelder er zelf niet mee bezig.

“Die band maakt voor mij geen verschil. Altijd trots om de band te dragen”, vertelt Toornstra aan Veronica Inside. “Vorig jaar had ik hem ook aan in de voorbereiding. Toen ben ik ook geen aanvoerder geworden, dus ik pin me daar ook niet op vast. Ik zou het een eer vinden, maar het is niet dat ik elke dag wakker word met de vraag of ik aanvoerder zou worden. Het is nog niet bekend. Ik denk dat dat de komende weken bekend gaat worden.”

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

Toornstra sprak al individueel met Jaap Stam. “Hij heeft met iedereen een gesprek aangeknoopt over wat er van je wordt verwacht. Ik ben wat ouder, dat ik daarin een beetje mijn rol moet oppakken. Als ik gewoon mijn ding laat zien dan hoop ik dat ik veel mag spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *