FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Geheim bezoekje Steven Berghuis veelzeggend over transfer’

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Steven Berghuis in het geheim een bezoekje gebracht bij Mark van Bommel. Dit weet de krant vanmorgen te schrijven.

“Technisch directeur John de Jong van PSV belde dinsdagmiddag naar de Kuip met de vraag wat Berghuis moet kosten. De leiding van Feyenoord, voor zover die er nog is, gaf een kort en duidelijk antwoord: Berghuis? Die is niet te koop. Die opstelling was vooral een poging om PSV te laten zweten. Om de prijs op te drijven. Bij Feyenoord weten ze dat Berghuis, direct nadat Ronald Koeman hem begin juni had geschrapt uit de selectie van Oranje voor de Nations League, op bezoek ging bij Mark van Bommel.”

Men vervolgt: “De trainer van PSV vertelde de aanvaller van Feyenoord dat zijn club hem naar Eindhoven wil halen. Zie het als de situatie in de zomer van 2011, toen Leroy Fer van FC Twente min of meer de belofte kreeg dat hij naar Enschede zou worden gehaald. Feyenoord hield de deur toen lang dicht en dreef de prijs op die manier lekker op.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *