FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet international van Algerije halen als nieuwe spits’

Als het aan Ali Boussaboun ligt dan zou Feyenoord een poging moeten wagen om een international van Algerije te halen. Hij is van mening dat Feyenoord er goed aan zou doen als het Baghdad Bounedjah binnen zou halen. De spits was in de finale van de Afrika Cup verantwoordelijk voor het winnende doelpunt. “Die zou daar heerlijk passen”, zo is Boussaboun van mening.

Toch lijkt een transfer op korte termijn niet echt aan de orde. Bounedjah speelt momenteel in Qatar, waar hij een flink salaris opstrijkt. Het ziet er dan ook naar uit dat Feyenoord eerst Steven Berghuis van de hand zou moeten doen wil het kans maken op de spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *