Jaap Stam heeft bijzondere positie in gedachten voor Leroy Fer

De verwachting is dat Feyenoord op korte termijn een contract gaat geven aan Leroy Fer. Trainr Jaap Stam heeft wel een aparte positie voor hem in gedachten. Namelijk in de verdediging.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Jaap Stam liet Leroy Fer vandaag in de besloten oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC aantreden als centrale verdediger. De 29-jarige Fer vormde in de met 1-0 gewonnen wedstrijd op het trainingscomplex in Rotterdam een helft lang een verdedigingduo met Sven van Beek.”

De krant gaat verder: “Fer traint al twee weken mee met Feyenoord en hoopt zijn transfervrije status in te ruilen voor die van contractspeler bij de club waar hij opgroeide. Feyenoord en Fer zijn nog niet in onderhandeling over een verbintenis. Beide partijen zijn wel tevreden over de gang van zaken. Feyenoord ziet de speler fitter en fitter worden en Fer is blij met de hulp van de medische en technische staf op weg naar fitheid.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!