Feyenoord-directeur wil Renato Tapia weghebben: “Dat is onacceptabel”

Sjaak Troost de technische man van Feyenoord ziet zijn eigen speler Renato Tapia deze zomer graag nog vertrekken. De Peruviaan heeft nog een eenjarig contract en zou volgende zomer dus zomaar voor niets de Kuip uit kunnen lopen. Op dit moment is er Russische interesse voor hem.

“Dat hij wil blijven hoorde ik afgelopen woensdag”, meldt interim-directeur Sjaak Troost op FOX Sports. “De geruchten over een paspoort kloppen niet. Dat heeft geen enkele invloed of hij blijft of naar een andere club gaat. Het beleid van Feyenoord is dat je niet zomaar hier wegloopt. Dat zou heel erg makkelijk zijn.”

“Er zijn alleen spelers die transfervrije vertrekken die jaren wat hebben laten zien, waar we heel blij mee zijn geweest. Als een soort dankbaarheid mag iemand dan weg. Bij Renato is dat anders. Die zou eigenlijk vorig seizoen al weg gekund hebben. Er kwam geen club en toen is hij naar Willem II gegaan. Nu zijn er wel clubs en kan hij weg. Het is voor ons onacceptabel om hem uit zijn contract te laten lopen”, besluit Troost zijn relaas.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!