FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-speler legt opvallende eis op tafel in De Kuip’

Feyenoord wil deze zomer graag Renato Tapia verkopen maar de speler zelf ziet nergens een uitdaging aan. Dit drijven de Rotterdammers inmiddels tot wanhoop.

Volgens Mikos Gouka, clubwatcher van het Algemeen Dagblad, wil Tapia gebruik maken van de houding van Feyenoord. De middenvelder zou namelijk aansturen op een transfervrij vertrek. Dat is gelet op zijn nog éénjarige contract echter onbespreekbaar voor technisch directeur Sjaak Troost.

De komende tijd zijn er daarom verschillende opties. Feyenoord zou de wens alsnog kunnen inwilligen, maar het is ook mogelijk dat Tapia alsnog via een koopconstructie naar een andere club verkast. Gouka sluit echter ook niet uit dat het uiteindelijk tot contractontbinding komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *