FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

BREAKING: ‘Jordy Clasie tekent voor vier jaar bij AZ’

Jordy Clasie zal Southampton gaan verruilen voor een avontuur bij AZ. Na de medische keuring zal hij een contract voor vier seizoenen gaan ondertekenen. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het medium schrijft maandagmiddag: “De oud-speler van Feyenoord was – zoals Telesport reeds meldde – al veel eerder mondeling akkoord met de Alkmaarse club over een vierjarige verbintenis, maar een akkoord tussen Southampton en AZ bleek lange tijd een probleem.”

“Uiteindelijk ging de Premier League-club toch overstag. Southampton besloot akkoord te gaan met de ontbinding van het contract van de middenvelder en geeft Clasie een flinke som mee. Daarmee gaat de droom van Clasie in vervulling. Hij wil het liefst weer in Nederland voetballen. En AZ biedt hem die kans”, aldus De Telegraaf.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *