FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt gigantische blunder op de transfermarkt’

Gisteren stapte er drie aanwinsten uit de helikopter bij Feyenoord. Nick Marsman, Luciano Narsingh en Liam Kelly. Veel fans hoopte dat ook Eljero Elia uit zou stappen maar dit ging niet door. De vleugelspeler had graag plaatsgenomen in de helikopter, maar kreeg nul op het rekest van directeur Sjaak Troost.

De beleidsbepaler liet gisteren over de buitenspeler weten: “Zijn zaakwaarnemer heeft mij gebeld met de vraag of een terugkeer bespreekbaar is. Maar ook al hebben we een ongelooflijke tijd gehad met elkaar: wij zijn vanuit de jeugd voldoende ‘ingevuld’. We hopen dat hij zijn hart voor Feyenoord niet verliest, maar we hebben gezegd dat het niet haalbaar is.” Veel fans van de Rotterdammers vinden dat dit een blunder is…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *