FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Argentijnse winger contracteren’

Feyenoord heeft interesse in een Argentijnse vleugelspeler. Het zou gaan om de achttienjarige Álvaro Martín Barrea. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Veel ruimte voor nieuwe spelers is er niet, dus de club is nadrukkelijk op zoek naar buitenkansjes. Met Barreal heeft de club nu een jonge buitenspeler in het vizier, maar het ziet er niet naar uit dat hij makkelijk binnen te halen is. Bij zijn huidige club Vélez Sarsfield heeft hij nog een contract tot medio 2021 en daarnaast wordt hij ook nog eens gezien als een groot talent.

Op korte termijn lijkt een transfer dan ook ondenkbaar, maar toch laat Feyenoord niet zomaar los. Het eerdergenoemde medium weet zelfs te melden dat Barreal en zijn broer recent al een bezoek hebben gebracht aan Rotterdam. Mogelijk dat Feyenoord toe kan slaan als één van de huidige spelers nog vertrekt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *