DEFINITIEF: Leroy Fer verdient contract bij Feyenoord

Leroy Fer keert definitief terug bij Feyenoord. De middenvelder heeft een contract voor een jaar verdiend bij zijn voormalig werkgever. “We zijn blij dat we de komst van Leroy uiteindelijk zo snel rond kunnen hebben maken. Leroy heeft, ook weer de afgelopen weken op 1908, aangetoond een begaafde voetballer te zijn die ons middenveld een echte impuls geeft. Zowel met zijn voetbalkwaliteiten als met zijn leiderschap”, zo laat technisch directeur Sjaak Troost weten op de clubwebsite.

Fer debuteerde als zeventienjarige in Feyenoord 1, nadat hij al acht jaar in de jeugdopleiding speelde. Na 104 officiƫle wedstrijden (veertien goals) vertrok hij tot frustratie van veel fans naar FC Twente. Via omzwervingen in Engeland is hij nu dus weer terug in De Kuip.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!