Leroy Fer: “Goed om vergeving te vragen aan de fans”

Feyenoord gaat toch in zee met Leroy Fer. De middenvelder trainde al een poos mee en zag zijn arbeid tot uiting komen in een contract voor één seizoen.

De Rotterdammers openbaarden het nieuws met een video waarin Fer om ‘Fergeving’ vroeg. “Ik denk dat voor een aantal fans, die het heel zwaar vonden dat ik die keuze had gemaakt destijds, het goed is om vergeving te vragen”, reageert de 29-jarige Fer op RTV Rijnmond.

“Zij houden van de club en zien een jongetje van de club, naar een andere club gaan. Maar ze hebben mij met een warm welkom ontvangen, ook tijdens de oefenwedstrijden die ik heb gespeeld. Dat geeft mij een boost, extra liefde voor de club”, aldus Fer tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *