FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ervaren Feyenoord-verdediger baalt van rol en dient transferverzoek in

Jan-Arie van der Heijden is klaar bij Feyenoord. De 31-jarige verdediger moet het onder de nieuwe trainer Jaap Stam doen met een reserverol en ziet dit niet zitten.

“De trainer kiest voor andere spelers”, legt Van der Heijden uit aan De Telegraaf. “Dat is zijn goed recht. Maar ik ken mijn eigen kwaliteiten en ik denk dat ik daarmee niet op de bank moet zitten. Ook niet bij Feyenoord. Ik ben duidelijk geen eerste keus nu. Dat ben ik jarenlang wel geweest. Ik kies dan liever voor een nieuw avontuur.”

Het medium schrijft: “Gelet op zijn staat van dienst bij Feyenoord rekent Van der Heijden, die opgroeide bij Ajax en ook voor Willem II en Vitesse uitkwam voordat hij in 2015 in Rotterdam neerstreek, op medewerking van zijn werkgever. Zijn contract loopt over tien maanden af. Eerder liet Feyenoord ook Karim El Ahmadi en Brad Jones transfervrij vertrekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *