‘Feyenoord wil de portemonnee trekken voor aanvaller uit Oekraine’

Feyenoord is geinteresseerd in Daniel Sikan. Dit weten diverse Oekrainse media te melden. Hij speelt voor Shakthar Donetsk en wist indruk te maken op de Rotterdammers tijdens het jeugd WK. Naar verluidt zou de club een bod van drie miljoen euro voorbereiden om hem binnen te halen.

Feyenoord zoekt al enige tijd naar een nieuwe spits. Nicolai Jörgensen is door een knieblessure waarschijnlijk nog weken uit de roulatie en Dylan Vente lijkt niet te voldoen aan het eisenpakket van trainer Jaap Stam.

Sikan speelt sinds begin 2019 voor Shakhtar, waar hij nog niet is doorgebroken. Eerder kwam hij uit voor FK Mariupol.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!