‘Steven Berghuis geeft helder signaal af aan Feyenoord en PSV’

Volgens Feyenoord-clubwatcher Martijn Krabbendam zal Steven Berghuis in ieder geval deze zomer niet naar concurrent PSV vertrekken.

De VI-journalist vertelt in Voetbalpraat op FOX Sports: “Het is een lastige spagaat voor Feyenoord want je moet je beste speler verkopen om je elftal te kunnen versterken op andere posities. Dat is lastig. Maar hij gaat niet. Volgens mij heeft hij PSV ook laten weten dat hij niet kan en wil.”

“Ook dat het te laat is, de competitie begint volgende week al”, aldus Krabbendam. Het is bovendien maar de vraag of PSV aan de transfersom wil voldoen. De Eindhovenaren zouden minimaal 15 miljoen euro eisen en dat lijkt voorlopig te gortig gelet op zijn leeftijd.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!