FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Nicolas Tagliafico is voor 3,5 miljoen dollar aangeboden bij Feyenoord”

Momenteel is hij een belangrijke speler van Ajax maar voordat hij daar terechtkwam is Nicolas Tagliafico ook aangeboden aan Feyenoord. Voor 3,5 miljoen dollar konden ze hem binnenhalen maar ze kozen voor de duurde Ridgeciano Haps.

“Tagliafico kon ook naar Feyenoord, maar die waren wat minder happig om met dat soort spelers in zee te gaan”, vertelt Martijn Krabbendam in het FOX Sports-programma Voetbalpraat. “Achteraf is dat wel jammer. Tagliafico is voor 3,5 miljoen dollar aangeboden bij Feyenoord, maar die hadden liever Haps voor 6,5 miljoen euro. Dat is ook een keuze.”

AD-journalist Sjoerd Mossou haakt in: “Dat is typisch voor het beleid van Feyenoord onder Martin van Geel. Die koos liever voor veiligheid.” Ajax haalde de Argentijn in januari 2018 alsnog binnen en beleefde daar veel plezier aan, waar Haps door blessureleed nauwelijks in actie kwam.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *