FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil met hulp van Jaap Stam dubbelslag slaan in Argentinie’

In de zoektocht naar een nieuwe spits en centrale verdediger gaat Feyenoord opzoek in Argentinie. Dit weet Martin Krabbendam te melden in het programma Voetbalpraat.

De VI-journalist vertelt: “De agenten van Stam gaan naar Argentinië om te onderzoeken of ze daar een centrale verdediger en een spits kunnen halen. Dat kan, want de onervaren Sjaak Troost heeft zich bij Feyenoord omringd met Dirk Kuyt, Stanley Brard en Jaap Stam.”

“In een technisch hart gaan ze met elkaar overleggen welke spelers er wel of niet moeten komen. Stam heeft een vetorecht, dus dat maakt het allemaal heel ingewikkeld. We weten allemaal hoe dat bij Ajax is gegaan”, zo toont Krabbendam zich een tikkeltje sceptisch.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *