Harde kritiek op Martin van Geel: “Geen waarde op het veld”

Feyenoord staat momenteel op grote afstand van Ajax en PSV. Clubwatcher Martijn Krabbendam vind dit deels de schuld van Martin van Geel.

In Voetbalpraat wijst de VI-journalist naar het kampioenschap van 2017. “Toen was het moment daar om die aansluiting te vinden, toen kwam er geld binnen. Toen is er geïnvesteerd, maar die spelers hebben niet gebracht wat er van verwacht werd en dat geld kan je maar één keer uitgeven.”

De clubwatcher pakt Van Geel om die reden hard aan. “Ik hoorde Martin van Geel laatst zeggen dat hij Feyenoord geweldig heeft achter gelaten. Nou. als je inderdaad niet in de piramide gaan knap vindt, geen waarde op het veld creëren, je jeugdspelers hebben geen ritme, geen geld in kas. Als je dat geweldig achterlaten vindt…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *