Pierre van Hooijdonk voorspelt Eredivisie-revelatie: “Uitdager voor Feyenoord”

Analist Pierre van Hooijdonk voorspelt dat FC Utrecht dit seizoen hoge ogen gaat gooien. In het Algemeen Dagblad legt hij het even uit.

“Die hebben veel aankopen gedaan en ook goede. Adam Maher is gekomen, die heeft een goed seizoen gedraaid bij AZ. Adrian Dalmau is de spits. Die scoorde vorig seizoen veel bij Heracles en dat is geen eendagsvlieg.”

“Met John van den Brom hebben ze een trainer die heeft bewezen dat hij goed is. FC Utrecht en ook AZ zijn wel de uitdagers waar Feyenoord zich mee moet meten als het gaat om de derde plek”, aldus Van Hooijdonk.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!