FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Renato Tapia confronteert Feyenoord met opvallend besluit’

Renato Tapia is niet van plan om deze zomer te vertrekken bij Feyenoord. Hij heeft zijn zinnen gezet op een vertrek over een jaar.

Sjaak Troost, technisch directeur van Feyenoord, probeerde Tapia onlangs naar de uitgang te babbelen. “Maar Tapia heeft gewoon een doorlopend contract en traint nu weer mee”, stelt Krabbendam in FC Rijnmond. “Een Russische club wilde hem hebben, daar kon hij veel verdienen en Feyenoord kon wat vangen voor hem. Dan kon Feyenoord iets doen op de transfermarkt.”

“Ik snapte dat Troost hoopte dat hij zou gaan maar ze hebben met vol verstand destijds een contract met elkaar getekend. Toen hij niet wilde vertrekken was er opeens een groot probleem”, aldus de VI-journalist. “Tapia is erop gebrand om transfervrij weg te gaan komende zomer. Hij heeft een goede naam, voor hem komt er uiteindelijk altijd een club. Ook als hij niet veel speelt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *