FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis legt uit waarom hij Feyenoord boven PSV heeft verkozen

Steven Berghuis besloot voor Feyenoord te kiezen. Hij verlengde zijn contract met een jaar en liet dus daarmee de interesse van PSV lopen. Hij legt nu uit waarom hij voor Feyenoord koos.

“PSV had belangstelling. Maar tegelijkertijd eigenlijk ook weer niet. Mijn zaakwaarnemers hebben wel met de club gesproken, over hoe of wat. Maar Feyenoord was vanaf het begin duidelijk dat ze me niet aan PSV wilden verkopen. Zodoende is het uiteindelijk nooit tot een keuze gekomen. Ik was niet te koop, dan is het toch vrij simpel.”

Was een verhuizing naar Eindhoven geen stap omhoog geweest? “Zou kunnen. Ik ben gewoon gaan trainen bij Feyenoord en heb een goed gevoel gekregen bij Jaap Stam en de andere mensen in de staf. En ook met Sjaak Troost en Dirk Kuyt, die op de achtergrond ook een rol speelt in het technische beleid, is het contact altijd heel goed geweest. Tel daarbij op de spelers die zijn gehaald, Leroy Fer en Luciano Narsingh en dat alles maakt Feyenoord voor mij uitdagend.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *