FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat drie nieuwe spelers halen en maken de fans blij’

Jerry St. Juste staat voor een vertrek naar het Duitse FSV Mainz. Er zal negen miljoen euro voor hem worden betaalt wat direct terug in de selectie zal worden gestopt.

Allereerst moet Ricky van Wolfswinkel naar De Kuip komen, zo schrijft De Telegraaf… “De gesprekken daarover zijn al dagen bezig. FC Basel wil Van Wolfswinkel niet voor minder dan twee miljoen euro laten gaan. Feyenoord heeft bijna de helft voor hem over. De verwachting is dat beide clubs in de komende 48 uur opnieuw met elkaar in de slag gaan. De Rotterdammers zijn dringend op zoek naar een extra spits, ook omdat Dylan Vente, de huidige vervanger van Jörgensen, momenteel nog te licht wordt bevonden.”

Daar houdt de dadendrang van de traditionele topclub echter nog niet mee op: “Feyenoord moet op meerdere fronten spelers toevoegen aan het elftal en dat zal vooral met huurconstructies gaan. Zo is Rick Karsdorp in beeld als defensieve versterking. Bij AS Roma komt hij niet aan spelen toe. Wie zo goed als zeker naar De Kuip komt, is Edgar Ié. Feyenoord is vergevorderd met de komst van de 25-jarige verdediger uit Guinee-Bissau, die tevens de Portugese nationaliteit heeft. Ié verruilde het Franse Lille OSC deze week nog voor Trabzonspor, maar in plaats van de Turkse Süper Lig lonkt nu een avontuur op huurbasis in de Eredivisie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *