FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jeremiah St. Juste vertrekt per direct naar de Bundesliga’

Jeremiah St. Juste staat op het punt om Feyenoord te verruilen voor het Duitse FSV Mainz. Dit weet Voetbal International te melden.

VI schrijft: “De 22-jarige verdediger staat volgens Duitse bronnen op het punt om na twee seizoenen in De Kuip voor het eerst aan de slag te gaan in een buitenlandse competitie. St. Juste tekent, als alles doorgaat, een meerjarig contract in Mainz. Zijn nieuwe club eindigde vorig seizoen op de twaalfde plaats in de Bundesliga. Bij Die Nullfünfer komt hij oud-teamgenoot Jean-Paul Boëtius tegen.”

St. Juste verruilde sc Heerenveen in 2017 voor Feyenoord. Inmiddels staat hij op ruim honderd Eredivisie-wedstrijden en lijkt hij klaar te zijn voor een buitenlands avontuur. Hij zou na Robin van Persie (gestopt) en Tonny Vilhena (FK Krasnodar) de derde vertrekkende basisspeler worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *