‘Feyenoord verkoopt 21-jarige aanvaller per direct aan Hannover 96’

Feyenoord zou per direct afscheid gaan nemen van de Zweed Emil Hansson. Volgens het medium BILD zou hij naar Hannover 96 vertrekken. Het Duitse medium schrijft dat Hansson reeds in Hannover verblijft en de transfer dinsdag al kan afronden. Vorige week zou de medische keuring hebben plaatsgevonden.

Hansson werd vorig seizoen uitgeleend aan RKC Waalwijk, waar hij uitgroeide tot een smaakmaker. Deze zomer keerde hij terug om de voorbereiding mee te lopen, maar een basisplaats zat er niet in. Tegen Sparta Rotterdam kregen Luis Sinisterra (basis) en landgenoot Sam Larsson (invaller) de voorkeur op links.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!