‘Steven Berghuis-actie van Feyenoord heeft een enorm nadeel’

Steven Berghuis blijft behouden voor Feyenoord. De Rotterdammers hebben zijn contract met een jaar verlengd. Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam is versterking op andere linies nu een heel lastig verhaal.

Aan Voetbal International vertelt Krabbendam: “Haal Berghuis uit dit elftal en je hebt meteen een groot probleem. Dat zag Feyenoord ook wel, maar anderzijds is het ook zo dat ze versterking willen in elke linie. Misschien wel twee centrale verdedigers erbij, een middenvelder en een spits omdat Jörgensen lang geblesseerd is.”

“Dat kan nu niet en dat had wel gekund door Berghuis te verkopen, maar ze kiezen ervoor om de beste speler te behouden. Dan moet je op de andere posities creatief zijn”, aldus de VI-journalist. Daarnaast kan Berghuis dankzij zijn contractopwaardering volgend jaar voor een gelimiteerde transfersom vertrekken en dus niet voor de hoofdprijs.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!