‘Jaap Stam zorgt voor serieus probleem bij Feyenoord’

Er lopen op het moment veel spelers van Feyenoord in de ziekenboeg op het moment. Volgens Emile Schelvis is dit de schuld van trainer Jaap Stam.

Tegen Sparta Rotterdam vielen Eric Botteghin en Dylan Vente geblesseerd uit. Eerder vielen spelers als Jens Toornstra en Nicolai Jörgensen al weg. “Die blessures ontstaan omdat alles geforceerd moet bij Feyenoord”, concludeert Schelvis als analyticus van RTV Rijnmond.

Schelvis voegt toe: “Stam wil op een bepaalde manier voetballen, die verdedigers zijn onzeker. Niet alle toppers zijn aanwezig, vooral Jörgensen missen ze enorm. Dat is zoeken. Je moet in het rood om te redden wat er te redden valt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!