FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft Steven Berghuis gelimiteerde transfersom gegeven’

Steven Berghuis heeft een nieuw contract getekend bij Feyenoord. Hij staat nu een jaar langer onder contract bij de Rotterdammers. Als voorwaarde heeft Feyenoord hem wel een gelimiteerde transfersom gegeven.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag: “De Rotterdamse club weigerde na het vertrek van twee blikvangers – Tonny Vilhena en Robin van Persie – nóg een sleutelspeler te laten gaan. Feyenoord kan de miljoenen weliswaar goed gebruiken, maar een vertrek van Berghuis was op korte termijn domweg niet op te vangen. Uiteindelijk werd een compromis afgedwongen dat beide partijen tevreden stemt: Berghuis verlengde zijn contract, krijgt voor Feyenoordbegrippen een topsalaris, in ruil voor een gelimiteerde transfersom. Het valt daarbij bepaald niet uit te sluiten dat de aanvaller volgend jaar alsnog vertrekt.”

Berghuis reageert: “Ik heb nog wel de ambitie om in het buitenland te spelen. Maar nu telt alleen Feyenoord. Ik heb echt een band opgebouwd met de club in de laatste jaren. Na afgelopen seizoen had ik een slecht gevoel, over mezelf, over hoe het team zich ontwikkelde. Maar vanaf de eerste training had ik er weer zin in, je voelde dat er weer iets begon te bloeien in het elftal. Daar wil ik graag een rol in spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *