FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

“Als hij weggaat, dan heeft Feyenoord echt een probleem”

Feyenoord begint vanmiddag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sparta. Trainer Jaap Stam kan over Steven Berghuis beschikken die de laatste tijd continue aan PSV werd gelinkt. Feyenoord wil Berghuis niet kwijt, maar het is maar de vraag of de aanvaller zal blijven als er nog het nodige op de transfermarkt zal gebeuren.

“Berghuis wordt al steeds meer naar het middenveld geposteerd en hij heeft natuurlijk een geweldige traptechniek. Dat weten we allemaal”, analyseerde Ronald de Boer bij FOX Sports de belangrijke rol die de aanvaller bij Feyenoord vervult. “Feyenoord heeft in mijn ogen te weinig aanvalskracht. Dylan Vente heeft echt wel talent, maar ik vind hem nog te wispelturig. Je hebt een goede Nicolai Jörgensen nodig om mee te kunnen doen om de tweede of derde plek.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *