‘Jaap Stam is geschrokken van het niveau in de selectie van Feyenoord’

Jan Everse voormalig speler van Feyenoord denkt dat de Rotterdammers een moeilijk seizoen tegemoet gaan. Vandaag spelen ze de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Sparta. Hij denkt dat blij mogen zijn met een derde plaats aan het eind van de rit.

In gesprek met de NOS vertelt hij namelijk: “Vorig seizoen stond je twintig punten achter en moest je moeite doen om AZ van je af te houden. Je hebt gewoon een enorme achterstand opgelopen. Ik verwacht niet meer dan een derde plaats. En dat moet ook wel want je bent wel Feyenoord.” De Rotterdammers hebben onder meer Luciano Narsingh, Leroy Fer en Liam Kelly aangetrokken, maar Robin van Persie stopte met voetballen en Tonny Vilhena vertrok naar Rusland: “Het zijn geen adequate vervangers. Narsingh bijvoorbeeld is een goede speler als hij ruimte heeft, maar anders niet. Het is een beperkte voetballer. Ook zo’n Kelly. Die heeft het niet gemaakt ik Engeland en komt dan nu die helikopter uit lopen.”

Everse gaat verder: “De Feyenoord-selectie vertegenwoordigt gewoon niet veel waarde op dit moment. Als ik Ajax of PSV was zou ik geen enkele speler van Feyenoord willen hebben. Misschien alleen Steven Berghuis. Dat was vroeger wel anders.”

Alle ballen op de jeugd op Varkenoord? “Deze jeugdspelers hebben niet het niveau van Feyenoord 1. Doordat Jong Feyenoord niet in de voetbalpiramide is ingestapt missen spelers wedstrijden op niveau in het laatste stadium van hun opleiding. Ik heb het nog niet gezien of ze wel echt zo goed zijn als gezegd wordt. Het kan ook niet anders dan dat Stam geschrokken is van het niveau in de selectie.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!