‘Feyenoord contracteert snel een nieuwe speler’

Feyenoord hoopt spoedig een nieuwe spits te contracteren. Eerder legden ze al George Johnston en Rick Karsdorp vast. Dit weet De Telegraaf te melden.

“Door de transfer van Ricky van Wolfswinkel (30) is definitief een streep gezet. De spits van FC Basel heeft een dusdanige kwetsuur aan zijn hoofd, dat hij nog weken is uitgeschakeld. Feyenoord, dat al dagen aan het onderhandelen was met de Zwitserse werkgever van Van Wolfswinkel, schakelt nu door. De Rotterdammers willen op korte termijn een echte spits erbij.”

De krant vervolgt: “Van Wolfswinkel kwam tijdens de laatste Europese wedstrijd van zijn club, afgelopen donderdag, zwaar in botsing met een tegenstander. Hij werd met een flinke hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht en daar wordt hij nog verder onderzocht. Duidelijk is in elk geval dat hij voorlopig niet in actie kan komen voor zijn club en geruime tijd rust moet houden.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!