FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord te afhankelijk van Steven Berghuis

Feyenoord speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen SC Heerenveen. Volgens Kees Kist zijn de Rotterdammers te afhankelijk van hun sterspeler Steven Berghuis.

Te afhankelijk zelfs, zo oordeelt de rapporteur van De Telegraaf: “Op dit moment is dat denk ik wel het geval. Ik kan geen andere speler in de selectie van Feyenoord opnoemen die qua niveau in de buurt komt van Berghuis. Zeker niet als je puur naar kwaliteit kijkt. Steven doet simpelweg bijna niets fout. Hij zet de lijntjes uit, al zijn passes komen aan, hij werkt keihard en heeft een sublieme techniek.”

Kist gaat verder: “Het lijkt hem niet veel moeite te kosten om ballen ‘op de stropdas’ van een medespeler te leggen. Berghuis stak er met kop en schouders bovenuit.” Zijn ploeggenoten kunnen echter niet mee in het niveau van de aanvaller: “Of dit hem kan gaan irriteren? Dat denk ik niet. Berghuis heeft er een goede kop op zitten. Hij heeft het karakter om de kar te blijven trekken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *