‘Feyenoord bezig met afrondende inkomende transfer’

Feyenoord is dichtbij het binnenhalen van de verdediger Edgar Miguel Ié. Hij zou in Nederland zijn om de tijdelijke overgang rond te maken.

Recentelijk werd de 25-jarige in Guinee-Bissau geboren verdediger al gelinkt aan Feyenoord. Toen werd de overgang een kwestie van tijd genoemd en dat proces lijkt nu dus te zijn afgerond. Ié, afkomstig van het Turkse Trabzonspor, lijkt zich deze week officieel Feyenoorder te mogen noemen.

Ié genoot zijn jeugdopleiding bij Barcelona. De afgelopen jaren kwam hij uit voor OSC Lille, FC Nantes en sinds deze zomer Trabzonspor, maar laatstgenoemde club liet direct al weten open te staan voor een tijdelijk vertrek van de verdediger. Hij is overigens in het bezit van een Portugees paspoort.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!