FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Willem II wil voormalig Feyenoord-back naar Tilburg halen’

Willem II wil Miguel Nelom naar Tilburg halen. Dit weet het Brabants Dagblad te melden. Onlangs was de voormalig Feyenoord-back nog op proef bij Vitesse.

De krant onthult: “Willem II hoopt nog deze week een linksback aan de selectie toe te kunnen voegen. Miquel Nelom (28), die in het verleden voor Feyenoord uitkwam, is de belangrijkste kandidaat. Hij is clubloos sinds zijn mislukte avontuur bij het Schotse Hibernian het afgelopen seizoen. Dat hij een voetballer met potentie is heeft Nelom in het verleden wel bewezen. In 2013 maakte hij tegen Indonesië zijn debuut voor Oranje. Hij speelde 167 duels in de eredivisie en veertien wedstrijden in de Europa League.”

Men vervolgt: “Nelom is transfervrij. Hij trainde eerder in de voorbereiding met Vitesse mee, maar dat besloot hem geen contract aan te bieden. Technisch directeur Joris Mathijsen van Willem II speelde bij Feyenoord nog met Nelom samen. Dat was in de tijd dat algemeen directeur Martin van Geel van de Tilburgse club in Rotterdam als technisch directeur fungeerde.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *