‘FC Twente wil Feyenoorder verlossen van reserverol’

FC Twente heeft interesse om Calvin Verdonk over te nemen van Feyenoord. De verdediger kan in Rotterdam niet rekenen op een vaste plek.

Ridgeciano Haps is eerste keus op de linksbackpositie bij de Rotterdammers, terwijl ook Tyrell Malacia boven Verdonk staat in de pikorde. Een vertrek van de 22-jarige verdediger lijkt door deze situatie bespreekbaar. In de Grolsch Veste is de Dordrechter de beoogde vervanger van José Matos, die een zware knieblessure opliep in het begin van het seizoen.

Verdonk doorliep de jeugdopleiding van Rotterdam en gold als een groot talent. Hij kreeg echter weinig kansen in het eerste elftal, waarna hij werd verhuurd aan PEC Zwolle en NEC. Afgelopen seizoen kwam hij tot twaalf Eredivisieduels voor de stadionclub, maar een vaste basisplaats voor een langere periode bleek wederom niet haalbaar.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!