‘Nieuwe transferdreun dreigt voor Feyenoord’

De transfer van Ricky van Wolfswinkel naar Feyenoord ketste af vanwege een blessure die hij heeft opgelopen. Daarnaast is het ook nog maar de vraag of de beoogde Argentijnen wel gaan komen naar Rotterdam Zuid.

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag in ieder geval: “De beoogde Argentijnse versterkingen Álvaro Martin Barreal en Marcos Senesi zijn er dan hoe dan ook nog niet bij. En het is nog maar de vraag of de twee Zuid-Amerikanen daadwerkelijk neerstrijken in Rotterdam. Coach Jaap Stam wil hen er graag bij hebben, maar voorlopig ontbreken de mogelijkheden qua financiering. Barreal en Senesi moeten ieder zo’n 6 à 7 miljoen euro kosten. Zoals bekend heeft Feyenoord financieel weinig te besteden en wordt er volop gezocht naar extra middelen.”

De Rotterdammers hebben sowieso een nieuwe spits nodig. Nicolai Jörgensen werkt momenteel aan zijn herstel, maar de Deen is behoorlijk blessuregevoelig en zal ongetwijfeld een aantal duels gaan missen dit seizoen. En Dylan Vente heeft vooralsnog vooral aangetoond dat hij tekort komt voor het niveau dat Feyenoord nastreeft…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!