FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ervaren Feyenoord-speler loopt deze maand nog de deur uit’

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam gaat ervan uit dat Jan-Arie van der Heijden deze zomer nog zal gaan vertrekken bij Feyenoord. Hij doet deze voorspelling op de website van zijn werkgever Voetbal International.

Van der Heijden blunderde donderdagavond opzichtig voorafgaand aan de 1-0 van Dinamo Tbilisi. “Daar laten clubs het niet van afhangen”, stelt de VI-journalist. “Voor Van der Heijden is veel belangstelling, dus ik verwacht dat die nog wel weg zal gaan voor het einde van de window. Zo’n foutje is vervelend, maar dat kan gebeuren.”

Feyenoord liet onlangs weten dat Van der Heijden niet meer mag vertrekken. De verdediger zelf wil die stap echter graag maken, zeker omdat de clubleiding hem eerder deze zomer juist toestemming verleende. Krabbendam rekent dus nog voor de deadline op een akkoord met een andere club.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *