‘Komst droomaanvaller Feyenoord valt in duigen na bod van 11,5 miljoen euro’

Feyenoord lijkt naast spits Adolfo Gaich te gaan grijpen. Zijn club San Lorenzo vraagt namelijk teveel geld voor hem. Volgens diverse Zuid-Amerikaanse media heeft zijn werkgever San Lorenzo namelijk zelfs een bod van 11.5 miljoen euro, van SS Lazio uit Rome, afgewezen. Het ligt in de lijn der verwachten dat Lazio, waar Gauch reserve achter topspits Ciro Immobile moet worden, nog terugkomt met een verhoogde aanbieding.

San Lorenzo wil maar liefst 15 miljoen voor Gaich: zoveel bedraagt de afkoopsom in zijn contract, en dat is absoluut onbetaalbaar voor Feyenoord, dus. Directeur Sjaak Troost kan derhalve verder zoeken naar een back up-spits achter de momenteel geblesseerde Nicolai Jörgensen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!