Robin van Persie neemt beslissing over Feyenoord-rol

Robin van Persie heeft aangegeven open te staan voor een samenwerking met interim TD Sjaak Troost. In een goed gesprek heeft hij aangegeven zijn kennis te willen delen met de club uit Rotterdam Zuid.

“Als ik je kan helpen met bijvoorbeeld Man United of Arsenal doe ik dat graag”, verklaarde Van Persie tegenover Troost. De technisch directeur ad-interim benadrukte ‘dom’ te zijn om ‘daar geen gebruik van te maken’. Eerder voegde Troost Dirk Kuyt al toe aan de groep waarmee hij intensief samenwerkt.

De Telegraaf schrijft: “Kuyt legt ook lijntjes met spelers die hij nog uit zijn actieve carrière kent. Het is voorlopig uitgesloten dat Van Persie op dezelfde wijze actief wordt. De Rotterdammer is net aan een nieuw avontuur als analist bij het grote Engelste tv-station BT Sport begonnen en zal het grootste deel van dit seizoen daar werkzaam zijn. Zijn netwerk wil hij echter graag beschikbaar stellen als Feyenoord dat nodig heeft.”

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!