‘Jaap Stam zorgt voor enorme verrassing in de opstelling tegen FC Utrecht’

Feyenoord is het seizoen begonnen met twee teleurstellende gelijke spelen tegen respectievelijk Sparta en Heerenveen. Morgen moet er dan ook gewonnen worden van FC Utrecht.

Inmiddels zou de opstelling van Jaap Stam al bekend zijn. Naar verluidt kiest de coach niét voor Leroy Fer, die juist al in Friesland en Georgië (tegen Dinamo Tbilisi) ontbrak omdat hij rustig gebracht wordt na een vrijwel wedstrijdloos jaar in Swansea.

Volgens het Algemeen Dagblad kiest Stam namelijk voor Wouter Burger op de as, waardoor Fer op de bank begint in De Kuip. Verder krijgt Luis Sinisterra toch weer de voorkeur boven Luciano Narsingh, en blijft Sam Larsson staan; Steven Berghuis is dan dus opnieuw de spits van Feyenoord.

Nieuweling Edgar Ié kan nog niet starten, Rick Karsdorp wel weer. Dat gaat ten koste van Lutsharel Geertruida. Jens Toornstra, Sven van Beek en Nicolai Jørgensen ontbreken al langere tijd. De aftrap tegen Utrecht is zondag om 16:45 uur in Rotterdam-Zuid.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen FC Utrecht: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Burger, Tapia, Kökcü; Sinisterra, Berghuis, Larsson.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!