FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Adolfo Gaich spreekt zich duidelijk uit over transfergeruchten Feyenoord

Feyenoord zou zich graag versterken met de Argentijnse spits Adolfo Gaich. De 20-jairge spits wordt in verband gebracht met de Rotterdammers maar volgens Fox Sports is hij op weg naar het Spaanse Betis Sevilla.

Journalist Daniel Fava van het medium Radio La Red maakt vandaag bekend dat de werkgever van oud-PSV’er Andrés Guardado en het voormalige Ajax-target Diego Lainez in de komende uren een officieel bod uit zal brengen op de centrumaanvaller van San Lorenzo. Naar verluidt heeft de club uit Andalusië liefst 10,8 miljoen euro over voor Gaich en zijn de Argentijnen bereid om te onderhandelen, omdat de afkoopsom in het contract van de talentvolle spits 13,5 miljoen euro bedraagt.

Feyenoord kampt momenteel met een spitsenprobleem: Nicolai Jörgensen is al een tijdje geblesseerd, maar werkt al wel aan zijn herstel. Zijn stand-in Dylan Vente voldoet echter niet aan de verwachtingen, waardoor Steven Berghuis de laatste tijd in de punt van de aanval opgesteld staat. Biedt Betis daadwerkelijk 10,8 miljoen euro voor de diensten van Gaich, dan zullen de Rotterdammers hier natuurlijk niet in mee kunnen gaan.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *